Панирани патладжани

Продукти :

3 големи патладжана

3 яйца

4 с. л. настърган кашкавал

брашно , сол на вкус и галета

Приготовление :

Обелваме патладжаните и ги нарязваме на кръгчета . Посоляваме ги и оставяме да се отцедят .

Овалваме кръгчетата в брашно и ги пържим . Разбиваме жълтъците и ги смесваме с настъргания кашкавал и сол на вкус . С тази смес слепваме по две парчета от патладжаните , потопяваме ги в разбитите на сняг белтъци , овалваме в галетата и пържим .

Добър апетит !

Публикувано на патладжани и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s