Панирани патладжани

Продукти :

3 големи патладжана

3 яйца

4 с. л. настърган кашкавал

брашно , сол на вкус и галета

Приготовление :

Обелваме патладжаните и ги нарязваме на кръгчета . Посоляваме ги и оставяме да се отцедят .

Овалваме кръгчетата в брашно и ги пържим . Разбиваме жълтъците и ги смесваме с настъргания кашкавал и сол на вкус . С тази смес слепваме по две парчета от патладжаните , потопяваме ги в разбитите на сняг белтъци , овалваме в галетата и пържим .

Добър апетит !

Реклами
Публикувано на патладжани и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s