Мини кюфтенца с топено сирене

Продукти :

500г кайма смес
1 глава кромид
1 филийка сух хляб
100гр. топено сирене
галета, сол, черен пипер, магданоз

Приготовление :

Каймата се омесва с лука, хляба и подправките . Оформя се на малки топчета.
По средата им се прави дупчица и се поставя малко парченце топено сирене.
След това кюфтенцата се овалват в галетата и се пържат в силно сгорещено олио.

източник : сп. Кулинарен  Журнал

Добър апетит !

Публикувано на кайма. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s