Ягоди с шоколад

Приготовление :

На водна баня се разтопява шоколада, изчаква се леко да се охлади и в него се потапя всяка ягодка , като се върти докато се покрие с шоколада.

Готовите ягоди се поставят на хартия за печене и се оставят за кратко в хладилник.
Може да се направят и с бял шоколад, според вкуса. 

Да ви е сладко ! 🙂

Публикувано на ягоди. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s