Мини кюфтенца с топено сирене

Продукти :

500г кайма смес
1 глава кромид
1 филийка сух хляб
100гр. топено сирене
галета, сол, черен пипер, магданоз

Приготовление :

Каймата се омесва с лука, хляба и подправките . Оформя се на малки топчета.
По средата им се прави дупчица и се поставя малко парченце топено сирене.
След това кюфтенцата се овалват в галетата и се пържат в силно сгорещено олио.

източник : сп. Кулинарен  Журнал

Добър апетит !

Публикувано на кайма. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s