Пилешки бутчета със сусам

Продукти : 4 пилешки бутчета, 4 супени лъжици настърган кашкавал, 2 супени лъжици сусам, 2 супени лъжици галета, 1 чаена лъжица риган, 1 чаена лъжица червен пипер, 1 чаена лъжица мащерка, настърганата кора на един лимон, 1 цял лимон, сол, черен пипер, 2 яйца.

Приготовление : Галетата, кашкавалът, сусамът, ригана, червеният пипер, мащерката и лимоновата кора се разбъркват в купа. Бутчетата се посоляват и се поръсват с черния пипер. Яйцата се разбиват с 2 супени лъжици вода. Всяко бутче се потапя първо в тях , а след това в сместа с кашкавала и галетата. Слагат се в намаслена тавичка и се поръсват с лимонов сок.
Пекат се в предварително загрята на 180 гр, фурна до готовност.

Източник : сп. Апетитно

Добър апетит ! 🙂

Публикувано на пиле. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s