Питка с кайма

Продукти:
500г кайма
2 глави кромид
вегета
черен пипер
магданоз
15 супени лъжици брашно
1 бакпулвер
1 ч.ч. кисело мляко
3 яйца

Каймата се омесва с нарязания на ситно лук, вегетата и черния пипер. Запържва се и се добавя нарязания на ситно магданоз . Смесва се с брашното , бакпулвера, киселото мляко и яйцата. Сместа се изсипва в тавичка и се пече на умерена фурна.

Източник: сп. Кулинарен журнал

Добър апетит !🙂

Публикувано на тестени. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s