Питка с кайма

Продукти:
500г кайма
2 глави кромид
вегета
черен пипер
магданоз
15 супени лъжици брашно
1 бакпулвер
1 ч.ч. кисело мляко
3 яйца

Каймата се омесва с нарязания на ситно лук, вегетата и черния пипер. Запържва се и се добавя нарязания на ситно магданоз . Смесва се с брашното , бакпулвера, киселото мляко и яйцата. Сместа се изсипва в тавичка и се пече на умерена фурна.

Източник: сп. Кулинарен журнал

Добър апетит ! 🙂

Публикувано на тестени. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s